Lapset ovat mummolassa yökylässä, ja mitä tekee Mielikki? Tietysti istuu kotona tietokoneella, pesee pyykkiä ja odottaa saunan lämpenemistä. Surffausseurana pussillinen juustonaksuja, ja alkoholiton siideri. Jännittävän elämän kohokohta!

Nuorimman lapsen kummitäti on tämän yksinäisen illan pelastaja - kunhan vielä muutama tunti kuluu, niin starttaan auton pihasta ja käydään karaokessa laulamassa pari biisiä paikallisten juoppojen kiusaksi. Sitä en kyllä ymmärrä, miksi karaoke alkaa vasta klo 22, silloinhan pitäisi mennä jo nukkumaan! Onneksi omalla autolla liikkuessa voi karata kotiin jo puolen yön aikaan.

Stara alkoi vihjailla kaveriseksistä. Olisin ollut tervetullut hänen luokseen tänään, mutten viitsi lähteä sinne asti. Jos olisi itse ilmestynyt tänne, niin olisin saattanut suostuakin (tai no, ollaan nyt rehellisiä, olisin pudottanut housut samantien jalasta ja raiskannut hänet tuulikaapissa, mutta ei hänen sitä tarvitse tietää!), mutta kun ei kerta viitsi nähdä sen vertaa vaivaa, niin olkoon ilman. Sitäpaitsi kotona on hyvä olla, ja omassa sängyssä odottaa ainakin puhtaat ja mankeloidut lakanat.

Tänään oli ensimmäinen päivä, kun otin uutta lääkettä täyden annoksen, neljä päivää on menty puolikkaalla. Toistaiseksi ei ainakaan ole yhtä pahoja sivuvaikutuksia ilmestynyt kuin edellisellä, pientä hiipivää ahdistusta vaan. Onneksi tiedän, että ahdistustunne menee kyllä ohi, eikä ole vielä tullut sellaista oloa, että kaikki seinät kaatuisivat päälle. Edistystä sekin.