Seksittömyyteen tottuu. On tottunut ennenkin. Tottuu siihen. Ei panetukseen voi kuolla, aiemminkin on selvitty hengissä... Tai niin ainaki yritän itseäni psyykata.

Kivaa se ei ole, sen myönnän. Kuitenkin kokemuksesta tiedän, että ensimmäiset pari kuukautta ovat pahimmat, kunnes alakertakin tajuaa, ettei parisuhdejumppaa ole luvassa. Sen jälkeen ei seksiä oikeastaan tule juurikaan haikailtua, mutta kaipuu toisen ihmisen lähelle ei silti katoa minnekään.

Pahinta sinkkuudessa onkin juuri ihokosketuksen puute. Kun ei voi haudata nenäänsä toisen rintakarvoihin, nukkua lusikassa, käpertyä nahka nahkaa vasten saman peiton alle ja tuntea hellää näykkäisyä niskassaan tai muuten vaan halia, paijailla, nuuhkia ja hipaista aina ohimennen.

Avioeron jälkeen, silloin lähes kahdeksan vuotta sitten kun jäin yksin pienten lasten kanssa, elin ilman seksiä ehkä neljä vuotta. Sellaiseen ei ollut sen enempää aikaa, energiaa kuin mielenkiintoakaan. Jopa seksiuneni vaihtuivat runkkausuniksi, ja aloin jo jossain vaiheessa epäillä olevani pian uusioneitsyt! Sitten kuvioihin astui Rontti, jonka kanssa seurustelimme puolitoista vuotta - ja jatkoimme seurustelusuhteen päättymisen jälkeen pari vuotta kaveripanoilla, kunnes Stara onnistui sekoittamaan pääni ja kellistämään minut sänkyynsä.

Nyt olen tavallaan samassa tilanteessa, kuin avioeronkin jälkeen; ei seksiä näköpiirissä. Rontillakin on jo tahollaan uusi parisuhde, ja jos joku mies on viimeiseen asti luotettava, niin juuri hän. Ja hyvä niin, täytyy toivoa että hän onnistuu suhteessaan minua paremmin. Tällä hetkellä myös fiilis on sellainen, että vaikka alushousuja täytyykin kosteusvaurioiden takia vaihdella, niin en tosiaankaan viitsisi lähteä seksiä mistään metsästämään. Luultavasti löytäisin kuitenkin vain pakkeja, pettymyksiä ja pienimunaisia sähläreitä. Ja hei, mistä sitä seksiä muka edes löytäisi, Prisman kassajonosta vai päiväkodin tuulikaapista?

Käyn siis hakemassa Ikeasta repullisen paristoja, ja harrastan mielummin hyvää seksiä yksin kuin huonoa kahdestaan.

Vai onkohan joku jo lanseeraannut kotiintuotavan lohtuseksipalvelun epätoivoisille yksinhuoltajille?