Niin hyvää seksiä ei olekaan, että sen vuoksi ajaisin yli 200 kilometriä! Tai sitä ainakin yritän itselleni vakuutella, mutta onneksi Stara ei ole ainakaan toistaiseksi laittanut kutsuviestiä joten vakaumukseni ei ole joutunut koetukselle.

Alakerta olisi kyllä sitä mieltä, että että seksiä pitäisi saada. Oon kiemurrellut ja tuntenut oloni hankalaksi, ja jos lapset olisivat kotona niin varmasti kiukuttelisin heille. Kyllä, tiedän että homman voisi hoitaa itsekin, vaan se ei ole yhtään niin mukavaa kuin aito tavara.

Ongelmaksi nyt muodostuukin se, mistä sitä kunnon panoa voisi lähteä metsästämään? Ja nimenomaan kunnollista, huonoa seksiä nyt ei viitsi harrastaa. Stara sai taas totutettua niin hyvälle, että vaatimukset vaan kasvavat, ja uuden ihmisen kanssa seksi on aina melko sähläämistä. Myönnän kuitenkin olleeni niin epätoivoinen, että selaisin äsken jo seksitreffejä ja alastonsuomi-sivustoa, mutta löysin lähinnä tissikuvia ja strippareita.

Alennuin jopa siihen, että lähetin "vahingossa" viestin eräälle tutulle miehelle, joka on välillä yrittänyt vongata. En tiedä mikä hänellä on tilanne tällä hetkellä, joten muotoilin viestin niin että siitä huomaa ettei ole hänelle tarkoitettu, mutta selviää kuitenkin illan ohjelman olevan avoin. Hyi mua.

Baarikorttikin on jo niin katsottu. Edelleen se sama pulma - selvinpäin!

Vaikka en tosiaankaan tiedä, mitä aion tänään tehdä, valmistaudun silti. Varmuuden vuoksi. Äsken kävin saunassa ja höyläilin enimmät karvoitukset. Pesulla nyt olisi pitänyt käydä kuitenkin, vaikka jäisin vaan yksinäni kotiin. Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa punoa sotasuunnitelmia, ja ottaa vaikka päikkärit.