Treffipalvelun etusivulla eräs miespuolinen hydrauliikkaan viittaava nimimerkki huutelee jatkuvasti etsivänsä seksiä. Tarjoaa hierontaa, huhuilee naisia ajelulle, lupaa nuolla ja kaipaa kahviseuraa. Ilman kuvaa, tietysti.

Sain itsekin hiljattain viestin tältä mieheltä. "Tuunko hieroo" oli lähestyminen kaikessa ytimekkyydessään. Vastasin "Kiitos ei, noita sun seksinvokaushuutojasi on tuossa etusivulla näkynyt jo ihan kyllästymiseen asti.", jolloin miehellä oli vastaus valmiina "Anna sit niin lopetan".

Siis ihan oikeastiko kukaan kuvittelee kenekään lämpenevän tuollaisesta? Aina välillä epäilen ihmisten älykkyyttä. Pillua jakavaksi Pelastusarmeijaksiko naisia luullaan? Joo, ihan loogista toki, sitten ei tarvitse enää vongata kun joltain saa. Mutta silti!

Laittoi vielä perään, että "Lupaan et nautit mun hieronnasta;)". Ihan kuin tuollaistakaan voisi luvata, itse epäilen etten todellakaan nauttisi vieraan pervon sedän hieronnasta. Vähän kuin sanoisi toiselle etukäteen, että "Et pety!" Kyllähän voi pettyä, se että äiti on sanonut hyvän näköiseksi ei tarkoita kaikkien naisten olevan heti polvillaan!

Päätin lopulta vääntää ratakiskosta: "En tiedä voinko sanoa tätä enää selvemmin, mutta en ole kiinnostunut tarjoamastasi hieronnasta, seksistä tai seurastasi muutoinkaan." Kuittasi vaan, että "No sen sanon et menetän jotain ainutlaatuista;)". Asia josta voidaan olla kerrankin samaa mieltä, mutta hänen täytyy vaan oppia elämään asian kanssa. Kirjoitusvirheestähän ei tietenkään voinut olla kysymys.