Kun kuluttaa puolet vuorokaudesta treffeillä Nukku-Matin kanssa, jää kaikelle muulle melkoisen vähän aikaa. Vaikka lääkäri olikin toista mieltä, väitän edelleen että väsymykseni johtuu noista lääkkeistaä - ei ole ihan normaalia nukkua 11-12 tuntia yöss ja päkkärit päälle, ja olla silti väsynyt.

Verikokeista ei löytynyt mitään hälyttävää. Kokonaiskolesteroli toki hieman koholla, karvan yli viiden, mutta muut arvot siellä missä pitikin. Paitsi lasko, joka on ollut koholla jo aikaisemminkin eikä syytä saatu ikinä selville. Stressihän tuota saattaa nostaa myös...

Tuon laskon (tai senkan) viitearvojen laskukaava menee kuulemma naislla seuraavasti; ikä jaettuna kahdella, plus kymmenen. Tuon mukaan oman viitearvoni yläraja olisi alle kolmekymmentä, mutta torstaina otetuissa kokeissa oli yli 60. Pudotusta toki, vuosi sitten oli lähes 80....Stressi taas, kenties?

Huomenna on terapia-aika, ja hoitaja juttelee lääkärin kanssa myös. Ajatuksena, olisikohan joku mielialalääke sittenkin parempi kuin neurolepti. Itse koin, että Optipar oli tähän mennessä kokeilluista kaikkein paras, kunnes aiheutti allergiakutinaa. Tämä nykyinen on lähinnä lisännyt ahdistusta ja väsymystä.