Harrastin viime yönä seksiä ensin Rontin kanssa (ei kuulemma ollut saanut tämän vuoden puolella kertaakaan), ja sitten melkein Starankin kanssa. Asuin neljän lapsen kanssa vanhassa talossamme, siinä josta muutin avioeron seurauksena pois. Olin lämmittänyt saunan, ja Rontti tuli saunomaan - ja jossain vaiheessa tilanne sitten ajautui panemiseksi.

Rontti oli tietysti tunnollisena ja uskollisena miehenä kovasti pahoillaan tapahtuneesta, itse yritin lohdutella että on parempi käydä vaan tyhjentämässä pussit kuin rakastua johonkin toiseen kuin omaan kumppaniinsa. Lähti kuitenkin pahoilla mielin pois.

Hetken kuluttua Stara tuli käymään, uuden emäntänsä ja heidän lastensa kanssa. Saunoi, ja sen jälkeen melkein otti mut seisaaltaan eteisen ikkunalautaa vasten, mutta joku uuden emännän lapsista keskeytti. Meillä oli saunomassa myös joku itselleni ennestään tuntematon pariskunta, jolla oli niinikään neljä lasta mukana. Yritin kovasti tämänkin miehen mukaan mennä saunaan, (hyi mua!) mutta piti pintansa ja pyysi vaimonsa sinne.

Havahduin hereille, ja seuraavaksi olinkin matkalla johonkin lämpimään, ilmeisesti Espanjaan. Menin Helsinki-Vantaalle, josta kone lähti, mutta jotain epäselvyyksiä koneesta ja istumapaikasta oli. Istuin ulkomaanterminaalin sohvalla, ja odotin koneen löytymistä. Lopulta menin oikeaan koneeseen, mutta lentoemäntä passitti mut toiseen paikkaan istumaan kun "oot liian lihava tuohon, et mahdu siihen paikalle". Siitä sitten tuli kamalat selvitykset, kun koneessa oli muitakin lihavia, ja lentoemo alkoi paikata nimittämällä reisiäni roteviksi ja vaikka mitä muuta.

Mielenkiintoista oli se, että vaikka kone lähti Seutulasta, se sai nousta ilmaan vasta Raumalla. Piti siis rullata maata pitkin Raumalle asti, ja siellä jostain leikkipuiston nurmikentältä sitten sai luvan lähetä lentoon. Lentomatka itsessään sujui onneksi nopeasti.

Perille päästyäni tajusin, etten ollut ottanut hulluuslääkkeitä mukaan, joten menin paikalliseen lentoaseman apteekkiin. Sillä tietysti kävivät suomalaiset e-reseptit, mutta odotusaulassa joku suomalainen turisti marmatti kun aurinko paistoi ikkunnoista ja olisi halunnut että verhot vedetään eteen. Yritin selittää, että auringon takiahan tänne on tultu..

Apteekin vieressä oli kipputori, jonne menin bongailemaan - tietysti - kirjoja. Siellä oli myös toinen koneessa olleista lihavista miehistä, ostoskärry täynnä tavaraa. Kehui, ettei ikinä tarvitse lomalla lähteä täältä lentokentältä mihinkään, kun saa kaikki ostokset tehtyä saman katon alla.

Sirdalud yhdistettynä hulluuslääkkeisiin saa siis aikaan mielenkiintoisia unia näppärästi kellon ympäri, mutta eipä siitä muuta hyötyä ollut. Olen edelleen yhtä jumissa kuin eilenkin, vaikka kävin illalla saunassa ja yritin venytelläkin kevyesti. Täytyy varmaan jatkaa kuuria edelleen.