Mies numero kolme on pommittanut viesteillä. Haluaisi kovasti tavata, mutta yhteistä aikaa ei tunnu edelleenkään löytyvän. Mulle kävisi torstai-ilta, joka ei hänelle taas onnistu.

Mies ehdotti, että jospa tulisi tänään tai huomenna illalla käymään ja jäisi sitten yöksi, mutta hieman arveluttaa. Jotenkin tuollainen yli-innokas ja epäluotettavaksi osoittautunut ihminen ei ole juuri se, jonka haluaisin kutsua ensitreffeille kotiini lasten nukahdettua. Eikä siinä jos oikeasti tulisi vaan käymän teellä, mutta jos  suunnittelee yöksi jäämistä ennen ensimmäistäkään tapaamista vain muutaman viestin perusteella, niin... Ehkä on kuitenkin parempi löytää se yhteinen aika julkisella paikalla tapaamiselle, tai sitten vaan jättää tapaamatta.

Päivällä esiintynyt valoilmiö suorastaan pakotti työntämään sormet multaan. Nyt on osa pensasaidasta leikattu alas ja huomenna jatkuu. Mukavaa puuhastelua, jota voi tehdä pikkuhiljaa silloin kun siltä tuntuu - tai tiettyyn rajaan asti jättää vaikka tekemättä. Huominen on muutenkin poikkeuksellinen päivä tällä viikolla; ei ensimmäistäkään terapiaa, palaveria tai lääkärikäyntiä! Taidan nostaa tuolinpehmusteet jo parvekkeelle ja kääntää nenän kaikessa rauhassa kohti aurinkoa <3